TP LINK TAPO C410 ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΛ

0265331

Παρουσιάζουμε το TP-Link Tapo C410 Kit: Solar-Powered Security Camera. Μείνετε συνδεδεμένοι και προστατευμένοι με την προηγμένη ηλιακή τεχνολογία. Παρακολουθήστε το περιβάλλον σας με μια έξυπνη λύση ασφάλειας που είναι φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη, εξασφαλίζοντας ηρεμία όπου κι αν βρίσκεστε.

  €109.99  
€ 89.99 InStock
Σε απόθεμα

Κάμερα ασφαλείας Tapo C410 Solar Powered: Αδιάλειπτη προστασία

Απολαύστε αδιάλειπτη ασφάλεια με την κάμερα ασφαλείας Tapo C410 Solar Powered. Αυτή η πρωτοποριακή κάμερα τροφοδοτείται από ηλιακό πάνελ, εξασφαλίζοντας συνεχή λειτουργία χωρίς την ταλαιπωρία της συντήρησης. Ο σχεδιασμός του χωρίς σύρματα επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση οπουδήποτε γύρω από το σπίτι σας, παρέχοντας αξιόπιστη ασφάλεια μέρα και νύχτα.

Crystal-Clear Visuals και Color Night Vision

Απολαύστε εξαιρετική ανάλυση 2K 3MP και προηγμένους αλγόριθμους που προσφέρουν τέλεια έκθεση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Με έγχρωμη νυχτερινή όραση που υποστηρίζεται από φακό μεγάλου διαφράγματος και ενσωματωμένους προβολείς σε απόσταση έως και 30 πόδια (9 μέτρα), θα βλέπετε ζωντανές λεπτομέρειες ακόμα και στο σκοτάδι.

Ευέλικτη αποθήκευση και έξυπνες ειδοποιήσεις

Αποθηκεύστε τοπικά πλάνα με κάρτα microSD έως 512 GB ή με ασφάλεια στην υπηρεσία cloud Tapo Care για μεγαλύτερη ηρεμία. Η ανίχνευση έξυπνου ατόμου ελαχιστοποιεί τις ψευδείς ειδοποιήσεις, στέλνοντας έξυπνες ειδοποιήσεις απευθείας στο τηλέφωνό σας. Προσαρμόστε τις ζώνες δραστηριότητας για ακριβή ανίχνευση κίνησης, διασφαλίζοντας ότι είστε πάντα ενημερωμένοι για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

Ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Κατασκευασμένο για να αντέχει σε εξωτερικά στοιχεία, το Tapo C410 διαθέτει πιστοποίηση IP65 ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη. Είτε βρέχει είτε λάμπει, αυτή η κάμερα προστατεύει αξιόπιστα το σπίτι σας.

Λεπτομέρειες

Barcode
8885020620368
Μάρκα
Tp-Link
Σε Προσφορά
Yes
Ποσοστό Έκπτωσης
-18%
Supplier Item
8885020620368
Κατηγορία
Κάμερες Ασφαλείας
Χωρητικότητα
2k
Υλικό
Plastic