ALPINA SMART ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ

0249833
Κάντε το σπίτι σας πιο ασφαλές και πιο έξυπνο με αυτό το βιντεοκουδούνι με κάμερα και WiFi από τη σειρά smart home alpina. Το έξυπνο κουδούνι πόρτας προσφέρει full HD, ενδοεπικοινωνία, νυχτερινή όραση και αισθητήρα κίνησης.
€ 107.99 InStock
Σε απόθεμα
Με ένα έξυπνο κουδούνι με κάμερα και WiFi μπορείτε πάντα και παντού να βλέπετε ποιος χτυπάει. Μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone σας μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα σας, είτε είστε στη δουλειά είτε κάθεστε στον καναπέ του σπιτιού. Αυτό αυξάνει την ασφάλειά σας και προσφέρει άνεση. Αυτό το βιντεοκουδούνι προέρχεται από τη σειρά smart home alpina. Το κουδούνι έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως full HD, ενδοεπικοινωνία, νυχτερινή όραση και αισθητήρα κίνησης. Διαθέτει επίσης προστασία IP65, που σημαίνει ότι το κουδούνι θυροτηλεόρασης είναι ανθεκτικό στη σκόνη και προστατεύεται από ελαφρούς πίδακες νερού.

Ασύρματο μέσω Wi-Fi

Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε αυτό το κουδούνι στην ασύρματη σύνδεση WiFi. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι δεν χρειάζεστε ένα hub, όπως μια πύλη zigbee. Μόνο με αυτό το κουδούνι και την εφαρμογή στο smartphone σας, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας λίγο πιο έξυπνο. Χειρίζετε το κουδούνι βίντεο με την εφαρμογή alpina smart home στο τηλέφωνό σας. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί στην ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα Tuya Smart και είναι κατάλληλη για Android και iOS. Δεν χρειάζεστε καλώδια για να λειτουργήσει το κουδούνι της πόρτας. Το κουδούνι βίντεο λειτουργεί με εσωτερικές μπαταρίες και είναι επαναφορτιζόμενο.

με ενδοεπικοινωνία

Αυτό το έξυπνο κουδούνι πόρτας διαθέτει λειτουργία ενδοεπικοινωνίας με μικρόφωνο και ηχείο. Έτσι δεν βλέπετε μόνο ποιος είναι στην πόρτα σας. μπορείτε επίσης να μιλήσετε μαζί τους. Για παράδειγμα, ενημερώνετε εξ αποστάσεως τον παραδότη δεμάτων πού μπορεί να τοποθετήσει το δέμα σας. Βολικό όταν δεν είστε στο σπίτι ή απλά κάνετε μπάνιο.

Με νυχτερινή όραση και αισθητήρα

Χτυπάει το κουδούνι αργά το βράδυ; Η νυχτερινή όραση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα για να δείτε ποιος είναι εκεί. Αυτό το έξυπνο κουδούνι πόρτας διαθέτει επίσης αισθητήρα κίνησης. Εάν ο αισθητήρας καταγράψει κάτι, μπορείτε να τον ρυθμίσετε να σας ειδοποιεί στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο, το κουδούνι της πόρτας λειτουργεί και ως ένα είδος κάμερας παρακολούθησης.

Αποθήκευση

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες που καταγράφει το κουδούνι της πόρτας μέσω της κάμερας. Αυτό είναι δυνατό χωρίς συνδρομή σε κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται) στο ίδιο το κουδούνι της πόρτας ή μέσω πληρωμένης αποθήκευσης στο cloud.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Έξυπνο κουδούνι βίντεο
Γωνιακή βάση
Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
Λεπτομέρειες alpina smart home video κουδούνι

Ανάλυση βίντεο: Full HD (1080p)
Συμπίεση βίντεο: H.264
Μέγιστα καρέ ανά δευτερόλεπτο: 20 fps
Τσιπ εικόνας/ανάλυση: JX-F37/ 1920x1080P
Μέγεθος φακού/διάφραγμα: 1/3”
Θυροτηλέφωνο: αμφίδρομος ήχος
Τάση εισόδου/ρεύμα: 5V 2A
Γωνία θέασης: 110°
Διαβάθμιση IP: IP65
Νυχτερινή όραση: ναι, έως 3 μέτρα
Χωρητικότητα αποθήκευσης: microSD (προαιρετικά) έως 128 GB
Επιλογή εγγραφής στο cloud: ναι (συνδρομή επί πληρωμή)
Ενσωματωμένη μπαταρία: 2 x 18650 (2500 mAh)
Ασύρματη τεχνολογία: Wifi
Εύρος Συχνοτήτων: 2412-2472 MHz
Μέγιστη. Ισχύς εξόδου RF: 16,63 dBm
Απολαβή κεραίας: 2,6 dBi
Η εφαρμογή Alpina Smart είναι διαθέσιμη για Android™ και iOS

Λεπτομέρειες

Barcode
8711252265568
Μάρκα
Alpina
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
8711252265568
Κατηγορία
Ασφάλεια Σπιτιού
Υποκατηγορία
Βίντεο-Θυροτηλέφωνα