ULTRAGRIME LIFE ANTI-BAC 40XXL CLOTHWIPES

0255308
Όταν η ζωή γίνεται ακατάστατη, τα μαντηλάκια UltraGrime Anti-Bac προσφέρουν επαγγελματικό καθαρισμό και απολύμανση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Citrus Home Fresh με άρωμα που αφήνει τις επιφάνειες του σπιτιού σας να μυρίζουν καθαρά και φρέσκα. Κατάλληλα για χρήση σε όλες τις επιφάνειες γύρω από το σπίτι, αυτά τα μαντηλάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδους καθαρισμό βρωμιάς και βρωμιάς.

Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων
€ 8.29 InStock
Σε απόθεμα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Διατηρήστε απαλλαγμένα από μικρόβια με αυτά τα μαντηλάκια XXL+ που θα καταπολεμήσουν και θα σκοτώσουν το 99,99% των βακτηρίων. Χρησιμοποιήστε τα στα εργαλεία σας, στο όχημά σας, στη δουλειά ή στο σπίτι και σε οποιαδήποτε επιφάνεια που χρειάζεστε χωρίς μικρόβια και βρωμιά. Λόγω του τεράστιου μεγέθους και της ειδικής απορροφητικής ικανότητας, αυτά τα μαντηλάκια μπορούν να μετακινήσουν την πιο σκληρή βρωμιά και ένα μαντηλάκι πηγαίνει πολύ πιο μακριά από ό,τι νομίζετε…

Η ομορφιά βρίσκεται στο ύφασμα που μοιάζει με ύφασμα που δεν σκίζει ή φθείρεται κατά τη χρήση. Επιπλέον, αυτά τα μαντηλάκια παραμένουν πιο υγρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μαντηλάκι, ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε από το ένα χάλι στο άλλο με ευκολία. Ξεχάστε τα δαπανηρά διαλύματα καθαρισμού και τις ακάθαρτες χαρτοπετσέτες και προτιμήστε τα μαντηλάκια που κατασκευάζονται για να τα κάνετε όλα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΙΟ ΥΓΡΟ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
40 Μαντιλάκια XXL+ – 38cm x 25cm. Διπλασιάστε το μέγεθος των κοινών μαντηλιών
Καθαριστικό και απολυμαντικό διπλής δράσης, με άρωμα Citrus Home Fresh
Αντιβακτηριδιακό – σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων
Η απολυμαντική αποτελεσματικότητα υπερβαίνει το EN1276
Παραμένει υγρό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 60 λεπτά – τα περισσότερα στεγνώνουν σε 5-10 λεπτά
Μην στεγνώνετε όταν το καπάκι είναι ανοιχτό για μέρες – δοκιμάστε το για μια εβδομάδα!
Ευέλικτη, ανακυκλώσιμη συσκευασία για λιγότερα απόβλητα
Ασφαλές για τα χέρια και ασφαλές για χρήση σε όλες τις επιφάνειες - σε σχέση με τα χέρια και τις επιφάνειες
Διανέμει ένα μαντηλάκι τη φορά
Εξαλείφει τη διασταυρούμενη μόλυνση
Μεγάλη απορροφητική ικανότητα

ΧΡΗΣΕΙΣ
Κατάλληλα για χρήση σε όλες τις επιφάνειες γύρω από το σπίτι, αυτά τα μαντηλάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδους καθαρισμό βρωμιάς και βρωμιάς.

Αντιμετωπίστε το Daily Grime με τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά!

ΠΑΤΩΜΑΤΑ
Το τεράστιο μέγεθος αυτών των μαντηλιών και η υψηλή τους συγκράτηση υγρασίας τα καθιστά ιδανικά για τον καθαρισμό όλων των ειδών επιφανειών δαπέδου – πλακάκια, ξύλο, βινύλιο, ακόμη και χαλιά θα μείνουν πιο φρέσκα από ποτέ!


ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΕΣ
Δοκιμάστε αυτά τα μαντηλάκια στους νεροχύτες, τις βρύσες και τις σανίδες του μπάνιου σας – είναι αντιβακτηριδιακά και έτσι καταπολεμούν τα μικρόβια που ζουν εκεί και η κομψή, ευέλικτη συσκευασία σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν στο ντουλάπι έτοιμα για τον επόμενο χρήστη!

ΜΠΑΝΙΑ & ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ
Με την ισχυρή τους ικανότητα να σκοτώνουν τα μικρόβια, αυτά τα μαντηλάκια είναι ιδανικά για τον καθαρισμό τουαλετών και άλλων μικροβιακών περιοχών. Και το άρωμα Citrus Home Fresh θα φρεσκάρει όλο το δωμάτιο!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κρατήστε ένα πακέτο στο οικογενειακό σας αυτοκίνητο σε περίπτωση ατυχημάτων. Ιδανικό για τον καθαρισμό βρωμιάς, διαρροών και λίπους μετά από μια μέρα στην παραλία, βόλτα στην εξοχή ή μεσημεριανό γεύμα γρήγορου φαγητού – δεν θα θέλετε να φύγετε από το σπίτι χωρίς αυτά! Επιπλέον, είναι ευγενικοί και ασφαλείς στα χέρια.

Λεπτομέρειες

Barcode
2200002553087
Μάρκα
Ultragrime
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
5440
Κατηγορία
Πανιά Μικροϊνών