BESTWAY 60021 LAY-Z-SPA HAWAII AIRJET ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ SPA 4-6 ΑΤΟΜΩΝ

0261971
Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να βυθίζεστε σε ζεστό, αφρώδες νερό στην αυλή σας. Το Lay-Z-Spa® Hawaii AirJet™ προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία μασάζ για έως και 6 άτομα, ενώ παραμένει γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση.
 
Αυτό το σπα φτάνει έως και τους 40ºC (104ºF) για να προσφέρει απόλυτη χαλάρωση καθώς περιβάλλεστε από 140 φυσαλίδες μασάζ AirJet. Απλά συνδέστε την αντλία και δείτε το να φουσκώνει.
 
€ 859.99 InStock
Σε απόθεμα

Χαρακτηριστικά και Τεχνολογίες:

Σύστημα:

Το σύστημα AirJet διαθέτει 140 jets που απελευθερώνουν φυσαλίδες από τον πάτο του σπα για να δημιουργήσουν ένα ζεστό, αφρώδες περιβάλλον. Αυτές οι καταπραϋντικές φυσαλίδες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την άνεση του σπιτιού σας.

Ανθεκτική Κατασκευή :

Οι φουσκωτοί τοίχοι αυτού του σπα είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό, ανθεκτικό σε σχίσιμο, DuraPlus™, το οποίο αποτρέπει τη ζημιά. Συγκρινόμενο με το PVC, το υλικό DuraPlus 3 στρωμάτων είναι 33% πιο ανθεκτικό στο σχίσιμο και 56% πιο ανθεκτικό στην έκταση. Αυτός ο τύπος εσωτερικής κατασκευής αποτρέπει τη διόγκωση με την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντας στο σπα να διατηρεί το ίδιο σχήμα ανεξάρτητα από το πόσες φορές φουσκώνεται και ξεφουσκώνεται.

Καινοτόμος Τεχνολογία Αντιμετώπισης Χαμηλών Θερμοκρασιών

Η ενσωματωμένη αυτόματη λειτουργία θέρμανσης Freeze Shield™ αποτρέπει το πάγωμα των εσωτερικών εξαρτημάτων κατά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Σχεδιασμένο με καινοτόμο τεχνολογία χειμωνιάτικης αντιμετώπισης, το σύστημα θα διατηρεί τις εσωτερικές θερμοκρασίες μεταξύ 6º και 10ºC (42º και 50ºF) για να αποτρέψει τη ζημιά.

Προτεραιότητα στην Ασφάλεια

Το Lay-Z-Spa είναι η μοναδική μάρκα στην αγορά που περιλαμβάνει σύστημα ανίχνευσης γείωσης. Αυτό θα γειώσει το προϊόν, αποτρέποντας τυχόν ηλεκτροπληξία εάν το ηλεκτρικό σύστημα έρθει σε επαφή με νερό, θέτοντας την ασφάλειά σας ως προτεραιότητα.

Περιεχόμενα

Εξοπλισμένο με αντλία που φουσκώνει γρήγορα το σπα, το θερμαίνει, εκτελεί τη διήθηση και ελέγχει το σύστημα μασάζ, αυτό το σπα είναι εύκολο και βολικό. Η αντλία μπορεί εύκολα να προσεγγιστεί από το εσωτερικό του σπα και διαθέτει θήκες για ποτά και σνακ. Επίσης, περιλαμβάνεται ένας διανομέας ChemConnect™ που διατηρεί το νερό καθαρό και υγιεινό διανέμοντας ομοιόμορφα την κατάλληλη ποσότητα χλωρίου. Τέλος, το σπα Hawaii διαθέτει ενισχυμένο κάλυμμα που κλειδώνει τη θερμότητα όταν δεν χρησιμοποιείται, καθώς και αποτρέπει τη συλλογή σκόνης και υπολειμμάτων στο νερό.

Λεπτομέρειες

Barcode
6941607350195
Μάρκα
Bestway
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
60021
Χωρητικότητα
840 L
Βάρος
36.4kg