STIHL FSA57 ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΤΗ

0258627

Αποκτήστε εξαιρετική αξία με το τρίμερ STIHL FSA 57 Lithium-Ion. Ένα ελαφρύ τρίμερ με μπαταρίες, είναι ιδανική επιλογή για τη συντήρηση των προαστιακών αυλών. Αυτό το τρίμερ κόβει μια λωρίδα 11" σε συνεχή υψηλή ταχύτητα, εξοικονομώντας χρόνο και κάνοντας περισσότερα με μια μπαταρία συστήματος STIHL AK. Με μια μπαταρία AK 10, το τρίμερ ζυγίζει μόλις 7,7 κιλά και έχει χρόνο λειτουργίας έως και 25 λεπτά με ένα μόνο φόρτιση Για άνεση και ευκολία, αυτή η μονάδα διαθέτει έναν ρυθμιζόμενο άξονα για να προσαρμόζεται το ύψος στον χρήστη, μια εύχρηστη κεφαλή AutoCut® που τροφοδοτεί γραμμή μείωσης θορύβου και ένα προστατευτικό πρόσκρουσης για να βοηθά τον χρήστη να κόβει προσεκτικά τα εμπόδια όπως τα δέντρα και θάμνους Το ψαλιδάκι FSA 57 διατίθεται ως αυτόνομη μονάδα ή ως σετ σε τιμή τιμής με την μπαταρία AK 10 και το φορτιστή μπαταρίας AL 101. Διατίθενται και άλλες επιλογές μπαταρίας.

*Ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας, το επίπεδο φόρτισης και τη χωρητικότητα, το μοντέλο, το στυλ λειτουργίας και τις συνθήκες.

FSA 57 χωρίς μπαταρία και φορτιστή

κάντε κλικ εδώ για μπαταρία και φορτιστή

€ 168.99 InStock
Λίγα σε απόθεμα

Το Stihl FSA 57 είναι ένα ψαλίδι με μεγάλη αξία που λειτουργεί με μπαταρία
Το κόψιμο του μακριού χόρτου, των ζιζανίων και της βλάστησης δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο με το Stihl FSA 57 Cordless Strimmer. Γιατί; Αυτό το πανίσχυρο ασύρματο strimmer κόβει σε φέτες το παχύ ανεπιθύμητο φύλλωμα με ελάχιστη προσπάθεια. Ιδανικό για το κούρεμα χόρτου σε κήπο οποιουδήποτε μεγέθους όπου δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα χλοοκοπτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όνειρο των ιδιοκτητών σπιτιού ή ως επαγγελματίας επιπλέον σε μια εργαλειοθήκη σχεδιαστών τοπίου.

• Ιδανικό για οικιακή ή επαγγελματική συντήρηση κήπου,
• Κάνει ελαφριά εργασία από τραχιά, απείθαρχη βλάστηση,
• Δημιουργήστε τέλεια σύνορα στο πράσινο σας,
• Λειτουργεί με όλες τις μπαταρίες του συστήματος AK της Stihl


Ελάχιστη προσπάθεια, μέγιστη ικανοποίηση
Ο ελαφρύς σκελετός του Stihl FSA57 με την μπαταρία μόλις 3,4 κιλά κάνει αυτό το ασύρματο strimmer Stihl άνετο στη χρήση για μεγάλες περιόδους. Επιπλέον, η λαβή μαλακής λαβής με μοχλούς ελέγχου με τα δάχτυλα προσφέρει απλό και ακριβή έλεγχο.

Θέλετε να ρυθμίσετε το μήκος του άξονα; Απλώς ένα πάτημα ενός κουμπιού και μπορείτε να επεκτείνετε ή να ανασύρετε τον άξονα στο επίπεδο άνεσης σας – δεν απαιτούνται εργαλεία!

Επιπλέον, η διάμετρος κοπής 280 mm της γραμμής κοπής επεκτείνεται αυτόματα όταν η κεφαλή κοπής έρθει σε επαφή με το σκληρό έδαφος.

Σύστημα μπαταρίας AK της Stihl, επαναστατικό στα ασύρματα μηχανήματα κήπου
Ο φορτιστής μπαταριών Stihl AK10 και AL101 είναι η βασική επιλογή, προσφέροντας 20 λεπτά χρόνου λειτουργίας με φόρτιση 95 λεπτών. Μπορείτε να αναβαθμίσετε την μπαταρία σε AK20 ή AK30 για να παρατείνετε τον χρόνο κοπής. Όλες οι μπαταρίες διαθέτουν ένδειξη επιπέδου φόρτισης LED.

Χαρακτηριστικά που μας αρέσουν
Μαλακή λαβή με μοχλό ελέγχου
Η μαλακή λαβή της λαβής επιτρέπει καλύτερο έλεγχο και ασφαλή λαβή σε όλες τις συνθήκες.

Αποστάτης
Πρακτικό στήριγμα αποστάτη για κούρεμα κατά μήκος εμποδίων και γύρω από δέντρα και θάμνους.

Λαβή βρόχου
Η γωνία λαβής βρόχου μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς εργαλεία χρησιμοποιώντας τη βίδα tommy. Είναι ιδανικό για εργασία σε περιορισμένους χώρους, π.χ. για εργασίες καθαρισμού μεταξύ θάμνων και θάμνων.

Ενδιάμεση θέση μπαταρίας στη συσκευή
Η μπαταρία μπορεί να τοποθετηθεί στη συσκευή σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο κλειδώματος – στην ενδιάμεση θέση – η μπαταρία είναι ασφαλισμένη στη συσκευή αλλά δεν αγγίζει τις επαφές της συσκευής. Στο δεύτερο στάδιο κλειδώματος – τη θέση λειτουργίας – η μπαταρία έχει τοποθετηθεί πλήρως και αγγίζει τις επαφές της συσκευής.

Ρυθμιζόμενος άξονας σε μήκος
Με τις εύκαμπτες λαβές και το μεταβλητό μήκος άξονα, το τέλεια ισορροπημένο FSA 57 μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά στον συγκεκριμένο τρόπο εργασίας σας.

Λεπτομέρειες

Barcode
886661876877
Battery Technology
Stihl AK Series System
Μάρκα
Stihl
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
STMFSA57
Χρώμα
White/Orange/black
Κατηγορία
Χλοοκοπτικά Μεσηνέζας
Διαστάσεις
1.86m x 0.13m x 0.18m
Υλικό
Plastic/Metal
Voltage
36V
Πηγή ενέργειας
Battery
Run Time
25 min
Βάρος
3.5Kg