STIHL MSA 70 C-B ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

0258605

Ελαφρύ αλυσοπρίονο μπαταρίας για κοπή καυσόξυλων και συντήρηση κήπου. Βέλτιστα ισορροπημένος σχεδιασμός. 25 % βελτιωμένη απόδοση κοπής σε σύγκριση με το MSA 60 C-B. Μαλακή λαβή με νέο μοχλό Ergo για επιπλέον άνεση, ποτενσιόμετρο, γρήγορη διαδικασία αλλαγής αλυσίδας χωρίς εργαλεία χάρη στο Quick Chain Tensioning STIHL, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, δοχείο λαδιού με διαφανές παράθυρο προβολής, υψηλή απόδοση κοπής με 1/4" P – Αλυσίδα πριονιού PM3.

Είναι αθόρυβο, επομένως δεν χρειάζεται να φοράτε προστατευτικά αυτιών και είναι απλό στη χρήση - απλώς βάλτε την μπαταρία και φύγετε! Διαθέτει άφθονη καινοτόμο τεχνολογία STIHL, όπως Quick Chain Tensioning, ώστε να μπορείτε να σφίξετε την αλυσίδα χωρίς εργαλεία και το σύστημα λίπανσης αλυσίδας Ematic™ που χρησιμοποιεί έως και 50% λιγότερο λάδι αλυσίδας.

Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία AK 30 θα σας προσφέρει περίπου 180 κοπές σε ξύλο 4" x 4" (10 x 10 cm).

Χρόνος λειτουργίας με προτεινόμενη μπαταρία AK 30: 45 λεπτά

MSA 70 C-B χωρίς μπαταρία και φορτιστή

κάντε κλικ εδώ για μπαταρία και φορτιστή

€ 239.99 InStock
Λίγα σε απόθεμα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας STIHL είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικός, ελαφρύς και συμπαγής. Λειτουργεί αθόρυβα και έχει πολύ χαμηλούς κραδασμούς.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΩΝ

Το λάδι αλυσίδας είναι σημαντικό για να λειτουργεί ομαλά το αλυσοπρίονο σας και το καινοτόμο σύστημα λίπανσης αλυσίδας STIHL Ematic™ παρέχει μέγιστη λίπανση και λιγότερη κατανάλωση λαδιού από άλλα αλυσοπρίονα. Η κατανάλωση λαδιού είναι έως και 50% μικρότερη με το σύστημα Ematic™.


ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Αυτό το αλυσοπρίονο διαθέτει το εύχρηστο σύστημα Quick Chain Tensioning, το οποίο καθιστά πολύ εύκολο το τέντωμα της αλυσίδας, χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Απλώς απελευθερώστε το κάλυμμα του γραναζιού και γυρίστε τον τροχό του αντίχειρα για να χαλαρώσετε ή να σφίξετε την αλυσίδα.

ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη στάθμη του λαδιού αλυσίδας στο αλυσοπρίονο σας με τη διαφανή δεξαμενή λαδιού στο πλάι του μηχανήματος.

ΦΡΕΝΟ SUPER CHAIN ​​QUICKSTOP® (Q)

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που σχεδιάστηκε από τη STIHL, το πρόσθετο σύστημα πέδησης στο αλυσοπρίονο βοηθά στην προστασία σας - η αλυσίδα σταματά να λειτουργεί είτε όταν το μπροστινό προστατευτικό χεριού είναι ενεργοποιημένο είτε όταν αφήσετε την πίσω λαβή.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

Η πίσω λαβή με μαλακή λαβή και ο εργονομικός σχεδιασμός του αλυσοπρίονου σας προσφέρουν άνετο και σταθερό κράτημα ανά πάσα στιγμή.

Λεπτομέρειες

Barcode
886661683383
Battery Technology
Stihl AK Series System
Μάρκα
Stihl
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
STMMSA70.0C-B
Χρώμα
White/Orange/black
Κατηγορία
Αλυσοπρίονα
Διαστάσεις
0.49m x 0.27m x 0.25m
Υλικό
Plastic/Metal
Voltage
36V
Πηγή ενέργειας
Battery
Run Time
45 min
Βάρος
2.90Kg