REPSOL ECO HYBRID 0W20 1L

0253785
REPSOL MASTER ECO HYBRID 0W-20, Λιπαντικά χαμηλού ιξώδους που μεγιστοποιούν την απόδοση των υβριδικών οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με βενζινοκινητήρες και ηλεκτρικούς κινητήρες. Είναι κατάλληλα τόσο για plug-in υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (PHEV) όσο και για υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (HEV).
€ 19.99 €19.99/1 l InStock
Σε απόθεμα
100% συνθετικά λιπαντικά χαμηλού ιξώδους που μεγιστοποιούν την απόδοση σε οχήματα που είναι εξοπλισμένα με βενζινοκινητήρες και ηλεκτρικούς κινητήρες. Συμμορφώνεται με τις αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας API SP, συμβάλλοντας έτσι σε καλύτερο κινητήρα σε απόδοση αλλά και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
Κατάλληλο για οχήματα για τα οποία συνιστάται το επίπεδο ποιότητας ILSAC GF-6A: Fiat, Lancia, Ssangyong και Toyota. Τεχνολογία 3E που προσφέρει εξαιρετική προστασία για το
κινητήρα κατά του σχηματισμού επικαθήσεων σε υψηλή θερμοκρασία. Αυτό βοηθά να διατηρείται ο κινητήρας καθαρότερος και αυξάνει την αντοχή του. Το χαμηλό του ιξώδες συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου (2,6% σύμφωνα με το Sequence VIE ASTM δοκιμή D8114), διατηρώντας έτσι την προστασία και επίσης μειώνοντας τις εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα, που έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Λεπτομέρειες

Barcode
8410921050282
Μάρκα
Repsol
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
1RH0W20-1
Κατηγορία
Λάδια, Υγρά & Συντήρηση
Χωρητικότητα
1Ltr
Υποκατηγορία
Συντήρηση Μηχανής