SIMPLEHUMAN CW1645 ΚΑΔΟΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 4L

0253804

• ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ - το κουτί κομποστοποίησης απλού ανθρώπου κρέμεται τακτοποιημένα στο πλάι του κάδου απορριμμάτων σας και είναι εύκολο να αποσπαστεί για χρήση στον πάγκο της κουζίνας σας κατά την προετοιμασία και τον καθαρισμό του φαγητού.
•ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ - Προσαρμόζεται στο πλάι των κάδων απορριμμάτων με ορθογώνιο ή λεπτό χείλος, για να διατηρείται ο κάδος κομποστοποίησης με ασφάλεια στη θέση του – οι μαγνήτες βοηθούν επίσης να διατηρείται το καπάκι ανοιχτό κατά τη χρήση.
•ΕΛΑΧΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ - Τα υπολείμματα τροφών μυρίζουν.
•ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΔΟΣ - Ο κάδος με λαβή χωράει μεγάλη ποσότητα υπολειμμάτων τροφών και αφαιρείται εύκολα για την απόρριψη κομπόστ ή τον καθαρισμό.
• ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΔΑΚΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ AGION - Η επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα του κομποστικού caddy προστατεύεται από μια αόρατη επίστρωση που δεν αντέχει τα δακτυλικά αποτυπώματα, η οποία είναι επίσης εμποτισμένη με Agion, ένα εγγεγραμμένο στο EPA αντιμικροβιακό που αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων, μούχλας και μούχλας.
•ΚΩΔΙΚΟΣ Z CUSTOM FIT COMPOSTABLE LINERS - Εφαρμόστε τέλεια τη θήκη κομποστοποίησης και διευκολύνετε την αφαίρεση των υπολειμμάτων τροφών τακτοποιημένα και καθαρά, αποσυντίθενται πλήρως με το υπόλοιπο κομπόστ σας.

€ 68.99 InStock
Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Barcode
838810024295
Μάρκα
Simplehuman
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
CW1645
Χρώμα
Chrome
Κατηγορία
Κομποστοποιητές
Διαστάσεις
d:21.5cm/w: 14.5cm/h: 24.5cm d: 11.0cm/w: 8.0cm h: 1.5cm –wall mount
Υλικό
Brushed Stainless Steel