GARDENA COMFORTCUT HEDGE TRIMMER 18V P4A SOLO

0246693
Το πανίσχυρο κουρευτικό φράκτη μπαταρίας Gardena ComfortCut 60/18V P4A είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την ασύρματη περιποίηση φρακτών μεσαίου μεγέθους. Η περιφερειακή λαβή ErgoLine με ενσωματωμένο κουμπί απελευθέρωσης ταιριάζει άνετα στο χέρι σε οποιαδήποτε θέση κοπής και είναι εύκολη στη χρήση. Η βέλτιστη γεωμετρία της λεπίδας εξασφαλίζει αποτελεσματική, γρήγορη και καθαρή κοπή, με λίγη προσπάθεια και χωρίς ενοχλητικά μπλοκαρίσματα και διακοπές. Η προστασία ακινητοποίησης στο άκρο της λεπίδας προστατεύει τις λεπίδες κατά την κοπή κοντά στο έδαφος ή κατά μήκος των τοίχων του σπιτιού και των τοίχων του κήπου. Η τροφοδοσία παρέχεται από μια μπαταρία 18 V για όλες τις μπαταρίες του συστήματος συμμαχίας, που βασίζεται στην τεχνολογία μπαταριών Bosch. Ταιριάζει σε όλα τα νέα εργαλεία κήπου Gardena 18V της power for alliance, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επωνυμίες με πολλά άλλα προϊόντα από τη συμμαχία σε ολόκληρο το σπίτι.
 
Χαρακτηριστικά & Λεπτομέρειες
Λειτουργία μέσω συσσωρευτών
Λαβή Εργολίνης
Σταματήστε την προστασία στο άκρο της λεπίδας.

•••Χωρίς μπαταρία και φορτιστή. Για την μπαταρία αυτού του προϊόν πατήστε εδώ 

** Για να δείτε όλα τα προϊόντα Bosch 18V Solo κάντε κλικ εδώ

€ 134.99 InStock
Σε απόθεμα

Ασύρματο, βολικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση: Με το κουρευτικό φράχτη GARDENA Battery Hedge ComfortCut 60/18V P4A, μπορείτε να κόψετε φράκτες μεσαίου μεγέθους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Χάρη σε μια ευδιάκριτη ένδειξη LED απευθείας στο εργαλείο, γνωρίζετε πάντα το τρέχον επίπεδο φόρτισης, επομένως θα γνωρίζετε πότε είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα είτε για να το φορτίσετε είτε να συνδέσετε μια άλλη μπαταρία. Το Hedge Trimmer είναι συμβατό με όλες τις μπαταρίες από το 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. Ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας που χρησιμοποιείται, το προϊόν μπορεί να φτάσει σε χρόνο λειτουργίας μπαταρίας έως και 135 λεπτά και να κόψει έως και 450 τετραγωνικά μέτρα φράχτη.

Με τη λαβή ErgoLine με ενσωματωμένο διακόπτη, το ψαλίδι με μήκος λεπίδας 60 εκατοστών ταιριάζει πάντα άνετα στο χέρι σας, ανεξάρτητα από τη θέση που εργάζεστε. Όταν κόβετε κοντά στο έδαφος ή κατά μήκος των τοίχων, η προστασία από κρούσεις στην άκρη του η λεπίδα διασφαλίζει ότι οι λεπίδες δεν έχουν υποστεί ζημιά. Η γεωμετρία της λεπίδας είναι τέλεια σχεδιασμένη έτσι ώστε η κοπή να είναι πάντα καθαρή και η εργασία να εκτελείται εύκολα – χωρίς διακοπές. Γνωρίζουμε ότι θα εντυπωσιαστείτε με τα αποτελέσματα! Με το ComfortCut, το κόψιμο του φράχτη δεν είναι πλέον μια κουραστική, επίπονη αγγαρεία, αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Το GARDENA Battery Hedge Trimmer ComfortCut 60/18V P4A solo παρέχεται χωρίς μπαταρία και φορτιστή. Είναι συμβατό με όλες τις μπαταρίες 18 V από την POWER FOR ALL ALLIANCE, μια από τις μεγαλύτερες συμμαχίες μπαταριών πολλαπλών επωνυμιών κορυφαίων κατασκευαστών. Αυτές οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές συσκευές γύρω από το σπίτι και τον κήπο. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα και παραμένετε ευέλικτοι! Πάθος που τροφοδοτείται από την GARDENA – Εξοπλισμός κήπου με μπαταρία που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε.

Λεπτομέρειες

Barcode
4078500054270
Battery Technology
Power For All - Alliance
Μάρκα
Gardena
Σε Προσφορά
No
Supplier Item
14731-55
Κατηγορία
Κλαδευτήρια
Πηγή ενέργειας
Battery
Run Time
135min