MATESTAR TROTEC ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W TFC-16WH, ΛΕΥΚΟ

0260824

Που και που υπάρχει: το κρύο καλοκαίρι. Τότε μπορεί να κάνει άβολα κρύο ακόμα και το μεσοκαλόκαιρο. Οι θερμοκρασίες των σαλονιών αλλά και η προσωπική σας ευεξία βυθίζονται. Αλλά ακόμη και το χειμώνα, η θερμότητα της κύριας θέρμανσης δεν είναι πάντα αρκετή. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλετε μια αξιόπιστη πηγή θερμότητας για να νιώθετε καλά και να αγκαλιάζεστε στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα. Είναι καλό αν είστε προετοιμασμένοι για τέτοιες μέρες με ένα κεραμικό αερόθερμο TFC που εξοικονομεί χρήματα!

Η συμπαγής κεραμική θερμάστρα TFC 16 είναι ιδανική ως προσωρινή πρόσθετη θέρμανση για απροσδόκητα κρύες μέρες και τις μεταβατικές περιόδους εκτός της περιόδου θέρμανσης. Και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες πέφτουν μόνιμα το χειμώνα, η ευχάριστα αθόρυβη γρήγορη θέρμανση εκπέμπει μια σταθερή και ευχάριστη ζεστασιά για πρόσθετη άνεση διαβίωσης.

Ακόμη και οι μη θερμαινόμενοι χώροι διαβίωσης, όπως ο χειμερινός κήπος και το υπόστεγο κήπου, θερμαίνονται άμεσα με την κεραμική θερμάστρα. Δύο επίπεδα θέρμανσης (1.200 Watt / 2.000 Watt) και ο απείρως ρυθμιζόμενος θερμοστάτης επιτρέπουν τον αυτόματο έλεγχο της θερμοκρασίας του δωματίου. Γρήγορο και άμεσο.

Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, ο θερμαντήρας απενεργοποιείται αυτόματα. Μέχρι ο θερμοστάτης να μετρήσει κάτω από την επιθυμητή θερμοκρασία και μετά συνεχίστε με τη θέρμανση.

Στη λειτουργία αερισμού, με απενεργοποιημένη λειτουργία θέρμανσης, το all-round talent προσφέρει ένα φρέσκο ​​αεράκι και προσφέρει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα ψύξης στο δέρμα. Η εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας ανεμιστήρα και θέρμανσης γίνεται σε ελάχιστο χρόνο στο επάνω μέρος της συσκευής.

€ 59.99 InStock
Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Barcode
4052138018798
Μάρκα
Matestar
Σε Προσφορά
No
Ισχύς
2000W
Supplier Item
TFC-16WH
Χρώμα
Λευκό
Κατηγορία
Αερόθερμα
Διαστάσεις
175Χ135Χ228mm
Βάρος
1.5kg