MATESTAR MAT-AT2000 BALLU DIGITAL ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ INVERTER APOLLO 2000W

0253938

Εμβαδόν Θέρμανσης 20-25 m2
Προστασία από υπερθέρμανση
Κατηγορία προστασίας εισόδου IP24
Καθαρές Διαστάσεις ΠΧΥΧΒ 800x420x110
5,3 κιλά
Τεχνολογία Μετατροπέων Εξοικονόμησης Ενέργειας
Ανοίξτε τον αισθητήρα παραθύρου
WIFI

€ 229.99 InStock
Σε απόθεμα
Η σειρά MATESTAR AT2000 Apollo είναι μια νέα γενιά ηλεκτρικών θερμοπομπών που αναπτύχθηκαν με βάση την καινοτόμο τεχνολογία TRANSFORMER SYSTEM, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε ανεξάρτητα τη διαμόρφωση του convector από 50 πιθανές επιλογές:
 
Όλες οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με ένα σύγχρονο αθόρυβο θερμαντικό στοιχείο HEDGEHOG. Η πατενταρισμένη τεχνολογία HEDGEHOG είναι ένα μονολιθικό στοιχείο θέρμανσης νέας γενιάς που είναι 20% μικρότερο και πιο αποτελεσματικό από τα τυπικά στοιχεία θέρμανσης, επιτρέποντάς σας να θερμάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά ένα δωμάτιο.
Επιλέξτε μια μονάδα ελέγχου – αξιόπιστο μηχανικό, εξαιρετικά ακριβές ηλεκτρονικό ή ενεργειακά αποδοτικό ψηφιακό INVERTER.
Όταν επιλέγετε μια μονάδα ελέγχου με τεχνολογία ψηφιακής INVERTER, έχετε όχι μόνο εκτεταμένη λειτουργικότητα, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μελετών των RST, IZTT, MGSU, TUV, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι 70% (σε σύγκριση με τα μηχανικά ελεγχόμενα convectors). Αυτό σας επιτρέπει να ανακτήσετε το convector στη μέγιστη διαμόρφωση σε μόλις 1 μήνα!
Εξετάστε την απαραίτητη επιλογή για την εγκατάσταση του convector – επιτοίχια (περιλαμβάνονται βραχίονες) ή επιδαπέδιο (κομψό και σταθερό πλαίσιο – αγοράζεται ξεχωριστά).
Επεκτείνετε τις δυνατότητες του convector με μια αφαιρούμενη μονάδα Wi-Fi και ελέγξτε την απομακρυσμένα μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής HOMMYN (λειτουργεί με την ψηφιακή μονάδα ελέγχου INVERTER).
Η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρικών θερμοπομπών Apollo Transformer System επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.
 
Για τη λειτουργία του θερμοπομπού Apollo, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μία από τις τρεις μονάδες ελέγχου και, εάν είναι απαραίτητο, εγκατάσταση δαπέδου – το πλαίσιο.

Λεπτομέρειες

Barcode
5290589103543
Μάρκα
Matestar
Σε Προσφορά
No
Ισχύς
2000W
Supplier Item
MAT-AT2000
Χρώμα
White/Grey
Κατηγορία
Κονβέκτορες/Θερμοπομποί
Διαστάσεις
894x450x143mm
Βάρος
6.6Kg